понедељак, јун 24, 2024
spot_img
HomeСрбијаНови број недељног часописа Поредак

Нови број недељног часописа Поредак

ВУЧЕВИЋ ПРЕМИЈЕР ЗА ЈАКУ СРПСКУ ВЛАДУ

Бурни дани за српски народ у Босни и Херцеговини, на Косову и Метохији, у Хрватској су за нама, а шта је то што можемо очекивати у наредном периоду? Како види нападе на Републику Српску, али и покушај формирања Хрватске православне цркве? Ко би према његовом мишљењу требао да предводи нову Владу Србије? И хоће ли после књиге „Голи оток у Београду“ своје читаоце обрадовати новим насловом у 2024. години? О свему томе ексклузивно за „Поредак“ говори новинар и публициста Дарко Злојутро.

Интервју: Огњен Тадић ПОЛИТИКА НИЈЕ БОРБА ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕС

Несхватљиво је да ико мисли да је нормално да у 21. велу било ко, а посебно неки страни узурпатор, објави тзв. измене кривичног закона БиХ којим се каже да ће свако ко не поштује његову вољу и одлуке ићи у затвор?!

ЦРВЕНЕ БРИГАДЕ, ГЛАДИО И ОТУЂЕНА ДЕСНИЦА аутора Вука Дамњановића

“Операција Гладио је име за план субверзивних активности коју је НАТО пакт припремио у Италији у случају инвазије.”

СИМБИОЗА ЛИЧНЕ И КОЛЕКТИВНЕ ИМОВИНЕ КОД СРБА пише Александар Ђурђев, председник Српске лиге

“За разлику од сеоских подручја, у градовима су постојали еснафи који су имали покретну и непокретну имовину и своје еснафске касе”

Улога Берлина на Косову: зашто баш из Немачке стиже највећа подршка властима у Приштини?

“Косово је чедо старе спољнополитичке агенде Немачке, која за циљ има слабљење српског фактора. У Немачкој визији Балкана за Србију има места, али не јужно од Копаоника, не на Јадрану и не западно од Дрине“

Марко Танасковић: РАЗГЛЕДНИЦЕ СА ЕПСТИНОВОГ ОСТРВА

Укупно 19 докумената на више од 300 страна је отпечаћено на основу одлуке судије окружног суда Лорете Преске. Настала је свеопшта паника међу славним личностима које никако не желе да се у јавности сазна да су биле Епстинови гости на његовом озлоглашеном острву где су организоване оргије са малолетницама.

СРОДНИ ТЕКСТОВИ
- Advertisment -spot_img

ИЗДВАЈАМО