уторак, јул 16, 2024
spot_img
HomeСрбијаНови број недељног часописа ПОРЕДАК на кисоцима

Нови број недељног часописа ПОРЕДАК на кисоцима

У најновијем издању недељног часописа „Поредак“, залази се дубље у српску политичку сцену, разговарајући са Александром Ђурђевим, председником политичке партије Српска лига. У ексклузивном интервјуу са , Ђурђев дели своје перспективе о политичкој будућности Србије, означавајући Вучевића као најбоље решење за наредног премијера.

Ђурђев истиче да је ВУЧЕВИЋ, дугогодишњи политички лидер и активиста, кључна фигура која може донети позитивне промене у земљи. Његов интервју пружа увид у визију Вучевића за јачање политичке стабилности и економске сигурности, с посебним фокусом на унапређењу међународних односа и сарадње.

Проф. др Борис Стојковски о Српском Идентитетском Питању

У чланку „Поглед на савремено српско идентитетско питање“, професор др Борис Стојковски анализира актуелне изазове са којима се суочава српски идентитет. Стојковски нуди дубок увид у еволуцију и промене које су обележиле ово питање током времена.

Интервју са Славишом Павловићем: Бранимо Територију и Историју

У интервјуу са Славишом Павловићем, разговарамо о изазовима са којима се Србија суочава у погледу територијалног интегритета и тумачења историјских догађаја. Павловић износи своје мишљење о наметнутим претњама које земља тренутно суочава и истиче потребу за очувањем територије и историјског наслеђа.

У овом издању „Поретка“, читаоци ће добити свеобухватан увид у кључне политичке теме које обликују савремену Србију. Од политичких лидера до стручњака, „Поредак“ наставља пружати дубоке анализе и ексклузивне интервјуе који осветљавају пут ка будућности српске политичке сцене.

СРОДНИ ТЕКСТОВИ
- Advertisment -spot_img

ИЗДВАЈАМО