понедељак, мај 27, 2024
spot_img
HomeСрбија11. број недељног часописа Поредак у продаји

11. број недељног часописа Поредак у продаји

Интервју: Арно Гујон УЗ ВУЧИЋА И ВУЧЕВИЋА У БОРБИ ЗА ЈАЧУ СРБИЈУ

Mилоша сам упознао 2016.године у селу Могила у Косовском Поморављу где је моја организација „Солидарност за Косово“, заједно с Канцеларијом за КиМ, отворила Погон за пастеризацију воћа и поврћа. Стекао сам утисак да је велики родољуб који брине о људима на терену, делима, а не само речима.

Александар Ђурђев, посланик и председник Српске лиге
ЗАПАДНЕ САНКЦИЈЕ НА СОПСТВЕНИ УМ И СРПСКА ВЕРА У БРАТСТВО СА РУСИМА КАО ОНТОЛОШКА МУДРОСТ “Не може Русија умом да се схвати, Општим се аршином измерити не да: Њен лик је чудан и чудно те гледа – У Русију можеш само веровати.” Фјодор Тјутчев (Фёдор Тютчев).

Данијел Кулачин:НОВЕ УЦЕНЕ БРИСЕЛА ПРЕМА МАЂАРСКОЈ Пет европских званичника и дипломата рекло је да су друге земље у блоку спремне да направе потез против Будимпеште.

Владика бачки Иринеј: ПОСЛЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОНОВО СЕ БОРИМО ЗА ЕЛЕМЕНТАРНО ПРАВО РОДИТЕЉÂ И ЂАКÂ НА ИЗБОР ВЕРСКЕ НАСТАВЕ.

ДОБРИЛОВИЋ: КОСОВО ДАЛЕКО ОД ОЗБИЉНЕ, ДЕМОКРАТСКЕ, ПРАВНЕ ДРЖАВЕ Мора се поштовати Резолуција 1244 и све друге резолуције и договори који су постигли Београд и Приштина. Међутим, често видимо да Београд испунњава своје обавезе, а да се Приштина држи неких њених принципа, не испуњава договорено, уз критике Београда, мислећи да ће тако себи помоћи.

Филип Гашпар: ЕРДОГАНОВ ТРОЈАНСКИ КОЊ – MADE IN GERMANY.

Ђакон Хаџи Ненад М. Јовановић: ХЕРАЛДИЧКА ТРАДИЦИЈА СРПСКЕ ВОЈВОДИНЕ Сви Срби су племићи уколико се држе своје славске иконе. Она је грб породичнога племства сваког србског дома. Наш породични светац је небески аристократа који нас својим примером води у Јерусалим Небески.

Недељни часопис ПОРЕДАК од сада на продајним местима широм Републике Србије сваког четвртка.

СРОДНИ ТЕКСТОВИ
- Advertisment -spot_img

ИЗДВАЈАМО